Zalen- en Congrescentrum De Aker

Fontanusplein 2
3881 BZ Putten

info@deaker.nl
0341 – 35 18 87
06 – 10 00 19 50

KvK: 08022884
BTW: NL002717281B01
IBAN: NL 40 RABO 0373 7272 40

Routebeschrijving

Wanneer u met de auto komt, er is rondom de Aker ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Openbaar vervoer
Vanaf station Putten kunt u de Streekbus 107 richting Station Ede-Wageningen nemen. U stapt vervolgens bij halte Putten Centrum uit en dan loopt u in een kleine 10 minuten naar de Aker.

Komend vanuit Harderwijk of Barneveld neemt u de streekbus 205 en stapt uit bij halte Brinkstraat. Lopend bent u dan met ongeveer 5 minuten bij de Aker.

1. Parkeren op het Fontanusplein
Op het Fontanusplein is parkeren gratis, maar is een parkeerschijf verplicht. Kijkt u goed op de borden voor de maximale parkeerduur (2 uur). Elke dinsdagavond en woensdagochtend is het plein afgezet voor de wekelijkse markt.

2. Parkeren achter de Aker en het gemeentehuis
Parkeren op deze parkeerplaats is gratis en een parkeerkaart is niet verplicht. Na het parkeren kunt u gemakkelijk naar de Aker lopen. Via de Kelnarijstraat (zie kaartje), maar u kunt ook tussen het gemeentehuis en de Aker doorlopen. U vindt ons dan aan de rechterkant van het Fontanusplein.

Let op: Iedere woensdag is er de wekelijkse markt op het parkeerterrein voor De Aker. Dan kunt u op dit parkeerterrein niet parkeren. Vergeet daarnaast uw parkeerschijf niet.
Grass

Een vraag of meer informatie?

Fijn dat u onze site bekeken hebt. Omdat wij u nooit alles kunnen laten zien, kan het zijn dat u nog vragen hebt of meer informatie wilt. Vul dan bijgaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Image

  Wat maakt de aker zo uniek

  • Expertise

   Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het ontvangen van gasten. U kunt uw bijeenkomst dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

  • Ideale ligging

   U vindt de Aker in het centrum van het mooie dorp Putten met gratis parkeergelegenheid.

  • Full-service

   Van binnenkomst tot en met vertrek kunt u aan op onze gastvrijheid en uitstekende dienstverlening inclusief alle moderne faciliteiten.

  ontdek de aker

  Wilt u meer informatie? Vul uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op!